Maalaisruokaa Sirpalta
Sirpa ja Keijo ovat monille sisävesien laivamatkoja tehneille tuttu pari. Sirpa on maalaistalon tyttärenä tottunut järjestämään tarjottavaa yhdistysten ja yksityisten juhliin ja arkeen – maukasta kohtuuhinnalla.
Keittoruuat, liharuuat, karjalanpiirakat, mustikkapiirakat….maistuvia. Tästä postia Sirpalle: sirpa.olkinuora@gmail.com
Parasta on, että Sirpa tai Keijo tulee mukaan risteilylle – laittaa tarjottavat esille – tuovat kertakäyttöastiat – ruuat ja ruokajuomat (mehu, vesi).
Kaikki raaka-aineena käytetyt marjat ovat itse poimittuja ja mehukin omista marjoista – ihan oikeata itse tehtyä lähiruokaa.
Omat juomat tervetulleita – aluksilla ei ole anniskeluoikeuksia.
Tässä Nottbeck Siilinkari –keitto & more Menu:
- jauheliha-, lohi-, tai kanakeitto
- leivät, levite, karjalanpiirakka ja munavoi
- mehu, vesi, kotikalja
- täytekakku, kuivakakku, pikkuleipä
- kahvi,tee
tai vaihtoehtoisesti pääruokana – kiusaus & more Menu:
- kinkku-, broiler-, tai lohikiusaus ja vihreä salaatti