Lähde kalaan

Kalastusretket  

Yhteistyössä JPH -fishing ja ms Nottbeck

MS Nottbeckilla retkille mukaan mahtuu  vaikka 35 henkeä.  Lyhimmillään tunnin retkellä kierretään Siilikari.  Kerrallaan on lupa kuudelle kalastajalle ja tietysti runsaalle yleisölle laivalla (kalastuslaki ja kalastusmatkailutilaisuudet). Harjoitellaan viehekalastusta tai onkimista.

Kalastusreissun hinta laivalla: ensimmäinen tunti  350€+ alv 10%, seuraavat tunnit 200€+alv 10%. Pidemmät reissut sopimuksen mukaan,

Tilaisuuden hintaan kuuluu kalastusristeily,  koko laiva sekä miehistön ja kalastusoppaan  palvelut. Omat ruuat ja juomat tervetulleita.  Pitopalvelusta myös lounas- ja illalliskokonaisuudet toiveiden mukaan.  Ruokailu Nottbeck -salissa – istuimet 35:lle.

Mahdollisen saaliin käsittelemme asiakkaille mukaan otettavaksi.
Kalastonhoitomaksu (kalastusluvat) ei sisälly retkiimme, mutta voimme tarvittaessa hankkia sen valmiiksi teille päivää varten.

Retken aikana on mahdollista myös rantautua esimerkiksi Peronsaareen, joka on Tampereen kaupungin virkistysalue.  Saaresta löytyy katettuja ja kattamattomia grillaus- ja nuotiopaikkoja.  Isäntä lämmittää mielellään myös rantasaunan varsin kohtuullista korvausta vastaan.

Syksy on sesonkiaikaa

Järvilohen ja taimenen pääsesonki alkaa vesien jäähtyessä ja jatkuu niin kauan kuin vedet ovat auki – usein joulukuun loppuun. Lue lisää:  Fishing in Finland.

Kalastusopas Näsijärvellä, kalastusretki
Uisteluvauhtia upeissa maisemissa. MS Nottbeckin kannella on mukavasti tilaa.
Nottbeck -sali, juhlatila, pitopalvelu, omat ruuat ja juomat
Hyvät tilat 35 ruokailijalle ja pitopalvelulle. Alus rekisteröity 63 matkustajalle.