Sauna-Saari

SYKSYINEN SAUNARETKI

MS Nottbeck, Risteily, Sauna, Tampere

Kun haluaa tarjota sauna-eksotiikkaa, niin syys-marraskuinen vaikka sateinen, rakeinen tai tuulinen iltapäivä  tai ilta on oikea ajankohta. Sähköä ei ole, suihkua ei ole – löylyihin mahtuu kerralla kymmenen henkeä – Näsijärveen mahtuu kaikki kerralla. Aurinkokennot ovat saunan valojen salaisuus.

 

Sauna, MS Nottbeck, Risteily, Tampere
Niin lähellä ja kuitenkin niin kaukana arjesta!

Varaa mukaan säänmukaiset varusteet ja saunavarusteet.  Mustalahden satamasta  kippari kuljettaa meidät saareen puulämmitteisen saunan lämpöön. Ruokaillaan tunnelmallisessa katetussa tilassa ulkosalla tai matkalla laivan salongissa.

 

 

Risteily, omat ruuat ja juomat, Tampere, Juhlatila
Nottbeck -sali, hyvät tilat yli 30:lle.

Laivamatkaan on hyvä varata puolitoista tuntia suuntaansa. Pitopalvelusta voit ottaa ruuat mukaan ja ruokailla meno ja/tai paluumatkalla laivalla. Omat ruuat ja juomat tervetulleita. Aikatauluesimerkki: Lähtö Mustalahdesta klo 15 saunaan klo 16.30, ruokailemaan klo 18, paluumatkalle klo 19.30. Mustalahdessa klo 21.00. Ja tietysti, jos ruokailu on matkalla, niin kokonaisaikaa voi lyhentää mukavasti.

 

Tilausristeilyt, Tampere, MS Nottbeck

Laivamatkan hinta riippuu matkustajamäärästä. Kun matkustajia on max 12 niin kippari kuljettaa saareen ilman miehistöä. Tällöin kolmen risteilytunnin hinnaksi muodostuu 300€ – ja päälle odotustunnit saaressa 50€/tunti. Hintoihin lisätään alv 10%. Pitopalvelu kannattaa varata itse – hinnat alkaen  10€/hlö. Tilaussauna Peronsaaressa  110€. Kun matkustajia on enemmän – esim. 30-40 – niin kippari tekee kohtuuhintaisen tarjouksen ja ottaa miehistöä laivaansa mukaan.

TIEDUSTELE – VARAA:

    SAUNA-SAARI - RISTEILY

    omat ruuat ja juomat - own drinks and foodsovimme itse pitopalvelun - we take care ourselfesotamme vastaan ehdotuksia - please give us hints

    [recaptcha id:Enolerobotti]