Hintatietoa

Varaa laiva

Varatessasi koko laivan saat risteilyn, laivan  ja miehistön käyttöösi sovituksi ajaksi. Yleensä kolme tuntia on minimiaika. Jos ei ole kiirettä, niin usein voi koko päivän risteily olla hyvä vaihtoehto.  Alusten matkustajamäärät vaihtelevat – aina 80 henkeen saakka. Usein ensimmäinen tunti on kalliimpi ja lisätuntien hinnat pienemmät . Esimerkiksi ensimmäinen tunti 450€ ja seuraavat 250 € tunnilta. Hintaan lisätään vielä alv 10 %. Pidemmät risteilyt – esim. koko päivä – tai useampi päivä neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Miniristeilyt

Lyhyet tunnin ja kahden tunnin sightseeing  -risteilyt maksavat  10 – 20e hengeltä. Lähtöjä on hyvä seurata verkkosivuiltamme ja myöskin Aamulehden menoinfosta sekä lehdessä että verkossa.

Ruoka ja juomat laivalla

Yleensä laivalla ei ole anniskeluoikeuksia. Tämä tarkoittaa, että omat ruuat ja juomat ovat tervetulleita. Monasti ruuat tilataan catering -palveluista ja juomat tuodaan itse tullessa tai sovittuna ajankohtana ennen risteilyä – useimmiten samana päivänä laivan ollessa satamassa. Catering -sivulla on vinkkejä.

Juhlatila, risteilyt, virkistyspäivä,
M/S Notbeck – rekisteröity 63 matkustajalle, aurinkoterassi, salonki – ruokailu pöydissä (35 hlöä)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *