Aitolahden suloiset saaret 3h

MS Nottbeck, Tampere, Risteily

Herkullinen saaristoristeily – koko laiva käytössä

Pitopalvelu 4catering  kattaa lähtösatamassa valmiiksi esimerkiksi  ”Lakeland menun”.  Ruokailu MS Nottbeckin salongissa itsepalveluna noutopöydästä. Omat juomat ja naposteltavat tervetulleita. Laivoillamme ei ole alkoholin myyntiä.

Hinta n. 79€/hlö +alv 10/14% (laskettu 20-30 matkustajan mukaan)

Kesto kolme tuntia. Saatavissa arkisin maanantaista perjantaihin. Pitopalvelun minimilaskutus 15 henkeä. Lisämaksusta tarjoilija matkaan mukaan 35€/tunti min neljän tunnin veloitus (4catering).

Lähtö  Mustalahden Satamasta         TIEDUSTELE/VARAA

Opastettu kiertoajelu Näsijärvellä ryhmille, min 20 henkeä, 20€/hlö

Risteilyt Tampere, Cruises Näsijärvi

Rentouttava puolitoistatuntinen risteily Näsijärvellä.

Kippari opastaa ja kertoo järven laivaliikenteen historiasta ja järvialueen rantojen teollisesta kehityksestä.

Risteily tarjoaa mukavan lisän – ehkä jopa pienen levon – päiväohjelmaan.

Kahvia tarjolla joko tilauksesta koko ryhmälle (lisämaksu) tai matkustajien omalla kustannuksella (pieni onboard menu). Virvoitusjuomia, kahvia ja pullaa on saatavilla aluksella kohtuulliseen hintaan. Omat kuohuviini- tai muut juomat ovat sallittuja. Aluksilla ei ole alkoholin myyntiä.

Aluksena toimii joko M/S Nottbeck tai M/S Intti. Molemmat alukset on rekisteröity 60 matkustajalle. Lähdemme Mustalahden satamasta. Laivat eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

Saatavissa toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun maanantaista perjantaihin klo 09:00-15:00 välillä. Hinta 20€/henkilö sisältäen alv:n. Minimilaskutus 20 matkustajaa.

TÄSTÄ PÄÄSET TIEDUSTELEMAAN – kohta B, valmiit paketit

Saunasaaren elämyspäivä, 6h

Tampere, Sauna experience, Risteily
saaristoristeily

Lähdemme matkaan Mustalahden Satamasta ja saavumme Peronsaareen risteiltyämme puolitoista tuntia suomalaisessa järvisaaristossa. Saarelta löytyy puulämmitteinen sauna, muutamia keittokatoksia ja eksotiikka, koska saarella ei ole sähköä.

Ruokaa voi lämmittää avotulella – ainakin paistaa makkaraa. Saarelta löytyy katoksesta myös muurikkapannu – ellei kaksikin ja kaasua vaikka lättyjen paistoon. Helpommalla toki pääsee, jos ottaa pitopalvelusta valmiit ruuat lämpöastioissa matkaan mukaan. Ja tietysti omat juomat – aluksella eikä saaressa ole myyntiä.

Puulämmitteinen sauna – ei suihkua – ei sähköä

Saarella on hyvä puuhailla jotain. Isäntä on tyytväinen, jos autetaan sauna- ja takkapuiden teossa. Luontopolkukin on sen verran lyhyt (kun saari on pieni), että se sopii useimpien ohjelmaan.

Saunan voi varata kolmeksi tunniksi ja hyvä varmaan jakatua ryhmiin joukon kooon mukaan. Uimapuku ja pyyhe hyvä ottaa mukaan.Saavuttuamme saarelle meidät jaetaan useampaan ryhmään.

Tarvittavat varusteet: Ulkovaatteet (lämpimät), pyyhe, uimapuku, vesipullo.

Ryhmä:

  • Sopiva ryhmäkoko: 15-30 (alus on rekisteröity 63 henkilölle).
  • Ajankohta: arkisin ma-to, touko – syyskuu
  • Hinta: 69€/hlö sisältää saaristoristeilyt, miehistön palvelut, saunan saaressa.
  • Omat tarjottavat – ruuat ja juomat tervetulleita (eivät sisälly hintaan)

Hyödyllisiä linkkejä: