Saaristoristeily ja -brunssi, 6h

Juhlaravintola Maisa, Saaristobrunssi, MS Intti

Näsijärviristeilyjen kohokohta

Saaristoristeily ja Juhlaravintola Maisan -brunssi

Saaristobrunssi on tilauksesta katettuna toukokuun puolivälistä lokakuun loppuun maanantaista lauantaihin Juhlaravintola Maisassa Teiskossa. Minimi osallistujamäärä 20 henkeä. Alukset rekisteröity 60:lle. Joko MS Intti tai MS Nottbeck.

Kesto kuusi tuntia; Risteily Teiskon Maisansaloon kaksi tuntia, lounas tai päivällinen Juhlaravintoala Maisassa kaksi tuntia, risteily Tampereelle kaksi tuntia.

Ohjelma A: Klo 10:00 Lähtö, klo 16:00 paluu
Ohjelma B: Klo 16.30 Lähtö, klo 22:30 paluu

Hinta 79€/hlö + alv 10% sisältää laivan, risteilyn, miehistön palvelut ja saaristobrunssin Juhlaravintola Maisassa. Hinta ei sisällä alkoholijuomia ravintolassa eikä laivassa. Omat matkajuomat ym. naposteltavat ovat tervetulleita aluksille. Laivoilla ei ole myyntiä.

Lähtö Mustalahden satamasta (ajo-ohje)

Tästä pääset tiedustelemaan

Aitolahden suloiset saaret 3h

MS Nottbeck, Tampere, Risteily

Herkullinen saaristoristeily – koko laiva käytössä

Pitopalvelu 4catering  kattaa lähtösatamassa valmiiksi esimerkiksi  ”Lakeland menun”.  Ruokailu MS Nottbeckin salongissa itsepalveluna noutopöydästä. Omat juomat ja naposteltavat tervetulleita. Laivoillamme ei ole alkoholin myyntiä.

Hinta n. 79€/hlö +alv 10/14% (laskettu 20-30 matkustajan mukaan)

Kesto kolme tuntia. Saatavissa arkisin maanantaista perjantaihin. Pitopalvelun minimilaskutus 15 henkeä. Lisämaksusta tarjoilija matkaan mukaan 35€/tunti min neljän tunnin veloitus (4catering).

Lähtö  Mustalahden Satamasta         TIEDUSTELE/VARAA

Saunomaan laineille

Saunalautta, Saunalaiva, Tampere Näsijärvi

MS Rosendahlin saunaristeily

Alus tarjoaa loistavat tilat pienimuotoisiin juhliin ja tapahtumiin. Kolme salonkia, keittiö, sauna, uimataso ja reilusti kansitilaa.

Saunalautta, Tampere, Näsijärvi
ROSENDAHLIN KIPPARIN RUOKAVINKKI: Varaa laiva ensin ja sen jälkeen  ruoka (esim. viikkoa-paria  ennen lähtöä). Ruuan voi tilata esim. Kauppahallin kotilounaan pitopalvelusta /tilausruuat, hintaluokka 10-15€. Itsepalvelu, kertakäyttöastiat sisältyvät – min. 10 (samanlaista)  annosta. Tarvittaessa toimitus laivalle  – kippari noutaa ja palauttaa tarjoiluastiat hintaan 50€/kerta. Toki pienelle ryhmälle saattavat Foodora ja Wolt olla hyvä ja helppo vaihtoehto
Saunalautta, Polttarit, Tampere, Näsijärvi
Hinta  sisältää laivan & juhlatilan, risteilyn, saunan ja miehistön palvelut. Sopiva osallistujamäärä 10-20 henkeä. Omat ruuat ja  juomat tervetulleita, sillä aluksella ei ole alkoholin- eikä muutakaan myyntiä. Omat varusteet: Säänmukainen vaatetus, uima-asu ja pyyhe

Tiedustele vapaita aikoja..

 MS Intissä on  näköalasauna – hyvä vaihtoehto, mikäli seurue on isompi.

Opastettu kiertoajelu Näsijärvellä ryhmille, min 20 henkeä, 20€/hlö

Risteilyt Tampere, Cruises Näsijärvi

Rentouttava puolitoistatuntinen risteily Näsijärvellä.

Kippari opastaa ja kertoo järven laivaliikenteen historiasta ja järvialueen rantojen teollisesta kehityksestä.

Risteily tarjoaa mukavan lisän – ehkä jopa pienen levon – päiväohjelmaan.

Kahvia tarjolla joko tilauksesta koko ryhmälle (lisämaksu) tai matkustajien omalla kustannuksella (pieni onboard menu). Virvoitusjuomia, kahvia ja pullaa on saatavilla aluksella kohtuulliseen hintaan. Omat kuohuviini- tai muut juomat ovat sallittuja. Aluksilla ei ole alkoholin myyntiä.

Aluksena toimii joko M/S Nottbeck tai M/S Intti. Molemmat alukset on rekisteröity 60 matkustajalle. Lähdemme Mustalahden satamasta. Laivat eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

Saatavissa toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun maanantaista perjantaihin klo 09:00-15:00 välillä. Hinta 20€/henkilö sisältäen alv:n. Minimilaskutus 20 matkustajaa.

TÄSTÄ PÄÄSET TIEDUSTELEMAAN – kohta B, valmiit paketit

Saunasaaren elämyspäivä, 6h

Tampere, Sauna experience, Risteily
saaristoristeily

Lähdemme matkaan Mustalahden Satamasta ja saavumme Peronsaareen risteiltyämme puolitoista tuntia suomalaisessa järvisaaristossa. Saarelta löytyy puulämmitteinen sauna, muutamia keittokatoksia ja eksotiikka, koska saarella ei ole sähköä.

Ruokaa voi lämmittää avotulella – ainakin paistaa makkaraa. Saarelta löytyy katoksesta myös muurikkapannu – ellei kaksikin ja kaasua vaikka lättyjen paistoon. Helpommalla toki pääsee, jos ottaa pitopalvelusta valmiit ruuat lämpöastioissa matkaan mukaan. Ja tietysti omat juomat – aluksella eikä saaressa ole myyntiä.

Puulämmitteinen sauna – ei suihkua – ei sähköä

Saarella on hyvä puuhailla jotain. Isäntä on tyytväinen, jos autetaan sauna- ja takkapuiden teossa. Luontopolkukin on sen verran lyhyt (kun saari on pieni), että se sopii useimpien ohjelmaan.

Saunan voi varata kolmeksi tunniksi ja hyvä varmaan jakatua ryhmiin joukon kooon mukaan. Uimapuku ja pyyhe hyvä ottaa mukaan.Saavuttuamme saarelle meidät jaetaan useampaan ryhmään.

Tarvittavat varusteet: Ulkovaatteet (lämpimät), pyyhe, uimapuku, vesipullo.

Ryhmä:

  • Sopiva ryhmäkoko: 15-30 (alus on rekisteröity 63 henkilölle).
  • Ajankohta: arkisin ma-to, touko – syyskuu
  • Hinta: 69€/hlö sisältää saaristoristeilyt, miehistön palvelut, saunan saaressa.
  • Omat tarjottavat – ruuat ja juomat tervetulleita (eivät sisälly hintaan)

Hyödyllisiä linkkejä: