ÄÄNENTOISTO – MS INTTI

Langaton mikrofoni löytyy miehistöltä ajohytistä ja sitä voi käyttää kaikkialla aluksessa. Ääni kuuluu hyvin salongissa ja heikommin etukannella, varsinkin tuulisella kelillä.

Musiikin kuuntelu. Äänentoistolaitteita mahdollisuus käyttää myös musiikin kuunteluun esimerkiksi omasta puhelimesta. Kytkentä tapahtuu ns. vanhanaikasella korvakuulokepistokkeella. Eli uudempien puhelin/tablettimallien käyttäjän kannattaa ota sopiva adapteri matkaan. Puhelin jää tällöin ajohyttiin laitteeseen kytkettynä.

Salongissa on erillinen Bluethooth -vahvistin. Laivalta löytyy isokokoinen siirrettävä soitin.  Laitteessa on painike, jota painamalla bluethooth on löydettävissä nimellä UR-FIESTA . Ääni on suhteellisen voimakas. Hyvä muistaa pitää verkossa, jotta sen akussa on riittävästi virtaa.

Alasalongista (laatikossa) löytyy myös laitteeseen sopiva langallinen mikrofoni puheen tai laulun vahvistamiseksi. Laitteen päällä on teline, mihin sopii vaikkapa oma tabletti laulunsanoja/karaokea varten. Ruutu on kyllä aika pieni.