Catering

Catering – ruokailu laivalla tai maissa

Omat ruuat

Omat ruuat ovat tervetulleita. Kata itse mieleisesi seisova pöytä laivan salonkiin. Kertakäyttöastiat ovat käytännössä osoittautuneet helpoimmaksi ratkaisuksi aalloilla.

Pitopalvelu tuo

Sivuiltamme löytyy muutaman pitopalveluyrityksen tai yrittäjän tarjontaa ja hintojakin.  Usein jos on enemmän ruokailijoita, niin kannattaa harkita tarjoilijan mukaanottamista, jolloin isäntäväki saa rauhassa keskittyä seurusteluun ja maisemien ihailuun yhdessä muiden matkalaisten kanssa.

A. Marko Viinamäen Kauppahallin kotilounaassa hinta/laatu on kohdallaan.

B. Pannee – vuoden 2018 yrittäjä Tampereella – on valinnut neljä MENU -vaihtoehtoa ”Lakexperince” -hengessä.

C. Salonkilaiva Intin Catering – yhteistyökumppaneita em. lisäksi.

Ruokapaikkoja laivamatkan päässä tai varrella

Näsijärvellä

Matkan voi aloittaa vaikka lounaalla. Mustalahdessa ravintola Kaislassa on arkisin maittava ja edullinen lounas jälkiruokineen. Täydellä vatsalla laivaan ja ihailemaan maisemia. Iltapäiväkahvit vaikka laineilla.

Pimeensalmeen on reilu tunnin matka perinteisellä purrella. Sieltä löytyy purtavaa, saunan voi varata taitaa olla tanssiakin tarjolla.

Maisansalon ravintolasta kuulee myös paljon postiivisia lausuntoja – heidän Brunssi maistuu kyllä laivamiehillekin. Matkaan kannattaa varata pari tuntia suuntaansa.

Kokoushotelli Murikanrantaan pääsee laivalla vajaassa parissa tunnissa. Monenlaisia aktiviteetteja tarjolla ruokailun lisäksi.