TARJOILUT

Omat ruuat

Omat ruuat ovat tervetulleita tilausristeilyille. Varaa koko laiva ja kata itse mieleisesi seisova pöytä laivan salonkiin. Kertakäyttöastiat ovat käytännössä osoittautuneet helpoimmaksi ratkaisuksi aalloilla.

Valitse mieleisesi pitopalvelu

Usein jos on enemmän ruokailijoita, niin kannattaa harkita myös tarjoilijan mukaanottamista, jolloin isäntäväki saa rauhassa keskittyä seurusteluun ja maisemien ihailuun yhdessä muiden matkalaisten kanssa. Tässä muutamia vinkkejä.

Tilausristeily, Näsijärvi, Tampere
Hintaluokka 40€ Pitopalvelu 4catering Laadukas ja suosittu kokonaisuus, kattavat satamassa valmiiksi. Itsepalvelu tai tarjoilija mukaan lisämaksusta. 4catering Lakeland menu. Tai  Siilinkari Coctailmenu Saatavissa maanantaista – perjantaihin.

 

Risteily, Tampere, Tilausruuat
Hintaluokka 30€Pannee catering: Oriental menu – spices on the waves 30€, Breakfast on Board 18€, Afternoon Pintxo’s on Board 18€. Kattavat satamassa valmiiksi. Kertakäyttöastiat. Tarjoilija mukaan 100€+. Tutustu myös: Wine tasting and finger food on board 2022

 

Tilausristeily Tampere, Näsijärvi, maalaisruokaa
Hintaluokka 20€ Maalaisruokaa Sirpalta. Hyvää kotiruokaa. Koko setti kahveineen ja kakkuineen. Sirpa tulee itse mukaan ja hoitaa kattauksen ym. Kertakäyttöastiat. Sopii hyvin yhteisöille ja yksityisten juhliin. Kertakäyttöastiat.
Tilausruoka laivalle, Tampere, Näsijärvi
Hintaluokka 10-20€. Kauppahallin kotilounas. Edulliset tilausruuat, hyvä yhteisöille ja yksityisille, joilla mahdollisuus itse hakea ruoka lämpöastioissa laivalle.  Itsepalvelu laivalla miehistön opastamana. Kertakäyttöastiat.
  • Ravintoloita rantamaisemissa