VARAA KOKO LAIVA

Näsijärven suloiset saaret hurmaavat

Oma yksityinen risteily on mitä ihanteellisin tapa järjestää mieleenpainuvaa tilaisuus. Voit palkita, kiittää ja motivoida henkilöstöä tai viettää rennompaa aikaa yhdessä asiakkaidenne kanssa.

Järjestämme purjehduskauden aikana noin sata erilaista juhlaa ja risteilyä yksityisten ja yritysten tähtihetkiin.

Näsijärven vesistön sadat saaret ja lahdet tarjoavat luontoelämyksen ja oivat puitteet niin yksityielämän kuin yritysten tärkeisiin tapahtumiin. Autamme suunnitelemaan risteilynne toiveidenne pohjalta huomioiden tavoitteenne sekä aikataulu- ja budjettitoiveenne.

Tilaisuuteenne sopivan menun osalta yhteistyökumppaniemme verkosto on käytettävissänne. Omien tarjottavien sekä juomien että ruokien tuonnilla saat vaikutettua kokonaisbudjettiin merkittävästi. Miehistö opastaa ja antaa vinkkejä käytännön järjestelyissä aluksella.

Lounas- ja illallisristeily Juhlarintola Maisaan

Laivojemme ja Juhlaravintola Maisan yhteistyössä jalostamat saaristobrunssi -risteilyt houkuttavat kutsumaan ryhmän lounaalle tai illalliselle ja nauttimaan paikallisista parhaista mauista ja ihailemaan järviluontoamme. Country Bistro Maisan monipuolisen kalapöydän antimet ovat laadukkaita, herkullisia ja tuoreita.

HINNASTO

Näsijärven laivapalvely Oy, hinnastoVARAUSTIEDUSTELU: Aloita valitsemalla risteilypäivä ja  Rastita  tai täytä muut  tiedot.

 

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
-
laivoja vapaana
 
-
päivä lähes kokonaan varattu
 
-
yksi laiva ainakin vapaana