BIKE & BOAT

Pyörä-ja laivamatkat 2022

Pyöräilysunnuntaisin 3.7.- 11.9. on monta vaihtoehtoa

KLO 10 Tampereelta: Pimeesalmen  telakalle. Voit lähteä klo 10 Tampereelta Mustalahden satamasta ja mukavan risteilyn (1,5 tuntia) jälkeen vaikka ruokailla Pimeesalmella ja sitten pyöräillä Tampereelle tai mihin haluat. Lue lisää Pimeesalmen telakan palveluista. Voit myös jatkaa laivalla Maisansaloon. Muista silloin varata paikka itsellesi (ja pyörällesi) myös ko. välille.

KLO 11.30 Pimeesalmen Telakalta Maisansaloon (1 tunti). Mukava matka Näsijärven saariston halki lännestä itään. Voit nauttia Juhlaravintolan tarjonnasta ja tutustua Maisansaloon. Laiva viipyy pari tuntia Maisassa ja palaa Pimeesalmelle.

——Laiva Maisansalosssa klo 12.30….14.30——–

KLO 14.30 Maisansalosta Pimeesalmelle. Matka Maisasasalosta halki saariston kestää tunnin. Matkalla voit nauttia  kahvia ym. virvokkeita. Voit myös jatkaa laivalla Pimeesalmelta Tampereelle – osta sillon paikka itsellesi ja pyörällesi myös ko. välille

KLO 15.30. Pimeesalmelta Tampereen Mustalahteen – pyöräile tai patikoi Pimeesalmelle. Nauti Telakan tarjonnasta ja laivamatkasta Tampereelle. Perillä Mustalahden Satamassa n. klo 17. Lue lisää Pimeesalmen telakan palveluista.

Tutustu reitteihin ”Näsireitti”  ja lataa kartta. Lue kaupunkipyöristä ja  lataa karttoja.

varaa netissä maksa laivalla kortilla tai käteisellä

Varausjärjestelmä aukeaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa ja on auki lähtöpäivän aamuun asti. Hinnat ja risteilyn kesto yhteen suuntaan:

    • Tampere-Pimeesalmi 20€, kesto vajaa 1,5 tuntia (1,5 hours)
    • Pimeesalmi-Maisansalo 10€, kesto n. tunnin (one hour)
    • Tampere-Pimeesalmi-Maisansalo 30€ (20+10€), kesto 2,5 tuntia/ 2,5 hours
    • Polkupyörä 0€ (kulkee ilmaiseksi omalla vastuulla/ max 25 kpl)

Tässä luettelo BIKE & BOAT -tapahtumista/events:  varaa paikkasi – book here.

Kahvia ja virvokkeita salongista kohtuuhinnalla.

 

Tämän kipparin kolmen minuutin videon jos jaksat katsoa, niin ehkä jaksat myös polkea.  Ja toki matkaan voi lähteä ilman pyörää. Kävelysauvat + nyssen reittiopas on aika hyvä yhdistelmä.