BIKE & BOAT

Pyörä-ja laivamatkat 2022

Pyöräilysunnuntaisin 3.7.- 11.9. on monta vaihtoehtoa

KLO 10 Tampereelta: Pimeesalmen  telakalle. Voit lähteä klo 10 Tampereelta Mustalahden satamasta ja mukavan risteilyn (1,5 tuntia) jälkeen vaikka ruokailla Pimeesalmella ja sitten pyöräillä Tampereelle tai mihin haluat. Lue lisää Pimeesalmen telakan palveluista. Voit myös jatkaa laivalla Maisansaloon. Muista silloin varata paikka itsellesi (ja pyörällesi) myös ko. välille.

KLO 11.30 Pimeesalmen Telakalta Maisansaloon (1 tunti). Mukava matka Näsijärven saariston halki lännestä itään. Voit nauttia Juhlaravintolan tarjonnasta ja tutustua Maisansaloon. Laiva viipyy pari tuntia Maisassa ja palaa Pimeesalmelle.

——Laiva Maisansalosssa klo 12.30….14.30——–

KLO 14.30 Maisansalosta Pimeesalmelle. Matka Maisasasalosta halki saariston kestää tunnin. Matkalla voit nauttia  kahvia ym. virvokkeita. Voit myös jatkaa laivalla Pimeesalmelta Tampereelle – osta sillon paikka itsellesi ja pyörällesi myös ko. välille

KLO 15.30. Pimeesalmelta Tampereen Mustalahteen – pyöräile tai patikoi Pimeesalmelle. Nauti Telakan tarjonnasta ja laivamatkasta Tampereelle. Perillä Mustalahden Satamassa n. klo 17. Lue lisää Pimeesalmen telakan palveluista.

Lippujen hinnat

Lippujen osto/varausjärjestelmä aukeaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa ja lipun myynti on auki lähtöpäivän aamuun asti. Hinnat ja risteilyn kesto yhteen suuntaan:

    • Tampere-Pimeesalmi 20€, kesto vajaa 1,5 tuntia
    • Pimeesalmi-Maisansalo 10€, kesto n. tunnin
    • Tampere-Pimeesalmi-Maisansalo 30€ (20+10€), kesto 2,5 tuntia
    • Polkupyörä 0€ (kulkee ilmaiseksi omalla vastuulla/ max 25 kpl)

Tästä pääset  kalenteriin ja varaamaan lippuja .

reittiliilenne, Tampere, Näsijärvi
Sunnuntaisin on pyöräilijän valittavissa eripituisia pyörä- ja laivamatkan yhdistelmiä. Tampereella Näsijärven reiteillä.
Pyörä- ja laivamatkan yhdistelmä, Tampere
MS Nottbeck on rekisteröity 63:lle matkustajalle. Kerralla voidaan ottaa 25 polkupyörää mukaan. Salongissa tarjolla kahvia ja virvokkeita kohtuuhintaan.

Tämä kolmen minuutin video kertoo mukavasti, mistä on kyse!

NÄSI